Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ömsesidighet, sett från andra sidan...


Löfte...

Spinner min väv runt dig
vilar dig varm i min blick
Låter dina vilda tankar landa mjukt
i min hand under din nacke

Äger dig varsamt och uppmärksamt
Följer dina rörelser med det blänk i mitt öga
som ger dig lusten att bli sedd

Spinner trådarna tätt kring din kropps konturer
låter dig alltid känna
att när du rör dig
rör jag dig




Fri vers av Steffepeffe
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-02 12:13



Bookmark and Share


  sabina stark
Åh så vackert. Berör.
2007-01-31

  Sunlight
Mycket vackert! Läste även föregående dikt. Jag håller med om att det händer något magiskt när du så byter perspektiv, tycker att dikten då blir än mer laddad. Spännande!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe