Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknade upp

När jag vaknade upp märkte jag
att jag fortfarande levde
De här dagen kommer att bli som alla
Andra förmodar jag

Mamma sa fortfarande att hon att
hon inte var riktigt bra
Att hålla reda på sina föräldrar
och deras bekymmer är hårt

Kan någon förstå att jag också finna till
Att jag också har känslor
Men det blir som vanligt även den
Här dagen

Josse G




Fri vers av Josse G
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:07



Bookmark and Share


    eva m h
Alla behöver bli sedda, även Du! Kram!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Josse G