Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tunga häftar vid



Min tunga häftar vid
din andedräkt gör mig
vild
Denna värld är en
suggestion
Men den finns i
mitt inre


JossG




Fri vers av Josse G
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 21:17



Bookmark and Share


    amorfati
Jag gillar flytet i diktens första meningar och det plötsliga avbrottet. Fint och fantasieggande skrivet!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Josse G