Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tror du att du är?

Vem är tro du att du är
Gud?.............................

Nej, du tror du är mer än andra

men så är inte fallet

du är likadan som alla andra

falsk

ohederlig

jobbig

men helt


UNDERBAR........

JossG




Fri vers av Josse G
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G