Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sår du rev upp

Det sår du rev upp
finns kvar
för alltid

Tankarna
virvlar runt
en kort minut

Sedan

finns bara tystanden

JossG





Fri vers av Josse G
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-02-10 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G