Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som din källa

Som din källa blir jag där och
kärleken sinar aldrig
Men tar inte för många
klunkar för då blir allt
utvattnat

JossG




Fri vers av Josse G
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 15:02



Bookmark and Share


  Mr G
En sanning som borde kan upplyftas mer.
Den blir nött i kanten till slut

Mr Grapenskog
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Josse G