Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En karusell med själen som resenär

Den som är
tror sig vara
men ändå
finns inte
sanningen

Du som vann
kan du säga
mig knepet
på hur
världen snurrar

En karusell med
själen som
resenär

JosssG




Fri vers av Josse G
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-03-04 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G