Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädhängare

Vanlg visa
tillrättvisad
Men tror
inte
allt blir
bra av
klädhängare

JossG




Fri vers av Josse G
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-02-27 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G