Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som bambukvistar och fjällbjörkar


av jord och av sjövatten
av rötter och vasstrån

lindade tätt
kring min hals och kring din
kring handlederna vi kämpar
för att hålla isär
hålla ifrån

som bambukvistar och fjällbjörkar
som tusenskönor, harsyra

så många tickande blodådror

så många sorters stjälkar, stammar
att behöva akta sig för

att inte bryta




Fri vers av sputnik sweetheart
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-02 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sputnik sweetheart
sputnik sweetheart