Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och jag är så kär.


nu vågar jag äntligen röra vid dig

jag gillar hjärtan
jag ritar ett på din kind
med fingertoppen
nu är du föralltid min

jag håller nästan om dig
vågar inte riktigt röra
kan höra ditt hjärta slå
för ditt bröst är så nära mitt öra

jag formar läpparna
formar vackra ord
jag älskar dig
det är vackra ord

din bröstkorg höjs och sänks
jag försöker andas i din takt
men du andas så lugnt
jag andas alldeles för snabbt

du öppnar ögonen
jag säger inte emot
du ritar ett hjärta på min kind
nu hör vi ihop




Fri vers av beskyddaren
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-01-02 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag fattar inte att ingen har upptäckt
hur bra och fint du skriver!!
Dina rim är av första klass
innehållet i texten är av första klass
Du är en oslipad diamant i diktsammanhang...
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren