Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jävligt kul

hot om utskrivning igen
super för mycket
knarkar för mycket
är inte perfekt
är inte deras söta lilla flicka
är inte duktig
går inte upp på morgonen
skiter i att laga mat

J kan skära sig hur mycket som helst
och S kan skita i att äta
men så fort jag tar ett återfall så blir det hot om utskrivning
vafan har jag gjort för att bli särbehandlad?
det är ju personalen som är inkompetent
kan inte hantera mig
kan gå och dö
hatar alla
vill supa
knarka
skära


fuck off säger jag bara




Fri vers av beskyddaren
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 18:21



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ut och lufta dig lite...!

du kan
utan att ta till allt det där
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren