Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den största kärleken av dom alla

du är så vacker
min älskling
så vacker att min hjärna trasas sönder

din lukt ger mig rysningar
av obehag och lycka på samma gång
och du får mig att känna mig som den lyckligaste i hela världen

du ger mig glädje
men nånstans gick det fel
du misshandlar mig
krossade min skalle och spottade på min söndertrasade hjärna

dina kemikalier förgiftade min kopp
min lever
den sa doktorn var dålig
och du satte mig på sjukhus
förgiftade njurarna
du skickade mig på behandling

dom försökte separera oss
dig och mig
men jag hittade dig alltid
i stockholm
växjö
mora
för du är min stora kärlek
den jag vill spendera resten av mitt liv med
men du ljuger för mig
och slår mig i magen
och trasar sönder min hjärna ännu mer
hur kan jag leva med någon som är så underbar men samtidigt så
förödande?

dina kemikalier förorenar fortfarande min kropp
min kära underbara drog
jag har blivit kär
i dig
drogerna




Fri vers av beskyddaren
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 01:08



Bookmark and Share


  Solstorm
du är så bra!!
2009-07-02

  Sturesdotter
Kärleken till det konstgjorda

du skildrar det så levande som bara du kan
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren