Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu jävlar

nu är det nya tag
nu jävlar
nu ska det bli bra

"du vet att i såna här fall är det egentligen utskrivning som gäller, men vi ger dig en chans till, vi vill inte att du ska bli tvångsomhändertagen"


NU JÄVLAR
sluta tycka synd om mig själv
ignorera demoner
köra mitt eget race

äh vem fan försöker jag lura


det får bli som det blir..




Fri vers av beskyddaren
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-17 14:49



Bookmark and Share


  akavalie
Den var BRA
2009-05-31

    sårosa
go girl :P

vilken power :)
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren