Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Sockersöta Liv

Idag.

Jag var hos doktorn.
Luftrörskatarr
Antibiotika mot det

Duuu-haaaaar-nååågååååt-sooom-heeeeteeeer
B-R-O-N-K-I-T

knäppdoktor

Sedan placerade min
Kära Far
En Blå Hörnsoffa
på min högerhand

och jag läser. sida upp




och sida ner.

Gösta Berlings Saga
förtjänar att bli klämd under
En Jävla Blå Hörnsoffa
med massa bronkitbakteriebokmalar

De Ska äääääääta dig, Gösta Berling!
hah




Övriga genrer av Glitteringly
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-01-02 22:21



Bookmark and Share


  Amina
hahaha, den var rolig, även om den inte handlade om nå roligt, heh
//amina
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly