Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilda tempusväxlingar, men jag orkar inte bry mig.


På en brygga

Om du hade suttit bredvid mig nu
så hade jag kysst dig
För världen är så vacker och
jag är inte säker på att du ser det,
men om våra tungor möts
så kan du göra mig lite varmare
och jag kan få dig att känna
det vackra

Jag vet att om du suttit bredvid mig nu
så hade du anammat tystnaden
Och vi hade njutit av den,
för vi vet att det riktigt stora
finns i det lilla,
det avskalade, sparsmakade och till synes enkla
Det är som med musik.
och du är väldigt musikalisk
(Det måste man nästan vara för att njuta av tystnad)

Vi hade suttit stilla här,
och dansat tillsammans
Rört och blickstilla och känt våra hjärtslag
som dunkar i takt med tystnaden
För när man dansar ärligt
försvinner allt som vi spacklat över oss med
kvar finns bara själen och viljan
Det avskalade, sparsmakade och till synes enkla
det riktigt stora i människan.
och när vi dansar blickstilla
dansar vi inifrån
och våra synkroniserade hjärtslag
vittnar om en pardans

Vi skulle sitta bredvid varandra
och du skulle låta mig vara 17 år
och jag skulle låta dig ha dina hemligheter
Tolkningar är överflödiga och förståelse får man ändå inte
genom att veta allt

Vår förståelse finns i en kyss
där du ger mig värme och jag ger dig vackerkänsla

En okysst kyss som svävar under himlen vi delar
och väntar på att bli av,
att du ska sätta dig bredvid mig

(jag väntar också)




Fri vers av Glitteringly
Läst 680 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 01:35



Bookmark and Share


  frantic
ja närheten i en kyss
är bara så obeskrivbar!

men få någon förstå
det.. när det inte går
att beskriva..
haha ett konststycke
på hög nivå!

oerhört vackert,
avskalande, längtande
älskar hur du skriver..
hur du pendlar mellan
förklaringar och hur
fint det kan vara
om bara..

bokmärkes!
2009-01-07

  ordterroristen
stillsamt vackert djup. ögonen glittrar bara vid tanken på den upplevelsen. jag lever för just det där du beskriver A! och tack för en liten påminnelse
2008-07-16

  Larz Gustafsson VIP
Ju närmare det vackra kommer, desto bättre...
A thousand kisses deep.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly