Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Duodenum, ileum, colon and rectum. Trodde ni jag behövde kolla upp det? Hah


Ambition med bieffekt

Ambitionen var ett långsamt gift
Och jag blundar med öronen
Jocke Berg ljuger
Alla ljuger

Jag kallas ambitiös och jag njuter
Jag tar i när jag måste
Tuggar och sväljer

Jag kan alla tarmens delar på engelska
Och Freuds teorier finns i långtidsminnet
Oh Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo?
Jag kan citera kilometer på jambisk pentameter
Ur led är den fucking jävla tiden
Och fan att jag är den
Som föddes att vrida den rätt igen

Jag är allas orakel
Har du problem med din flickvän,
Självkänslan eller
Biologiläxan
Jag har svaren och för dig delar jag med mig
För jag vill inte att du ska halka
Ingen får halka
Alla behöver någon
Jag är någon
Någon

Ledigdagar delas omsorgslöst
Köttyxa styckar tiden
Springa skogsslinga fastän det är
Tråkigt
Och skorna skaver men
Hull hör inte hemma här
Smalideal jo lite
Kvalitetstid ska man också ha
Hinna
Läsa tidningen vid frukosten
(fullkornsbröd inget smör)
Nästangråta över hur
Bush och Blair
Inte hånglade i smyg utan öppethatade och
Bombade
Igen
Igen
Igen

Jag tröstar
Torkar tårar med tårna
Händerna sedan länge i full färd med att
Skriva uppsats,
Jag kan böja spanska verb i första person singular preteritum

Olvidé

Jag glömde
Var är jag någonstans?
Just det! Livet, ja

Livet är att
Att…











Fri vers av Glitteringly
Läst 685 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 15:16



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tror att du gör det du ska i ditt liv. Lever alltså. Och får tanken, att utan allt det där som ser ambitiöst ut, men som kanske bara är ett utslag av just din begåvning, skulle livet vara rätt trist... möjligen.
2008-04-02

  asplausibelt
life\'s a beach - so surf it!

...var det nån som sa...
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly