Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och för varje sekund jag skriver blir mera tid historia

Min framtid är en frihet
Ett tomt papper
Ett spegelblankt hav

Mitt förflutna är minnen
Gammal lycka
Sliten i kanterna av alla gånger jag försökt uppleva den igen

Men nutiden är dyrast,
är vackrast

Den behöver ingen illusion






Fri vers av aprilsolen
Läst 932 gånger
Publicerad 2006-07-16 19:36



Bookmark and Share


  ordterroristen
de första två styckena är väldigt vackra, men sedan blir det lite för mycket moralisering för mig smak ^^ (även om det stämmer fullt ut)

mvh
/osse.
2007-08-28

  Glitteringly
Ja! preciis så är det. mycket mycket bra. som willis säger, det blir inte bättre än såhär!
2006-12-31

  Mordnilap
Det ar sa vackert.. Alskar din poesi!

Kul pa taltningen btw? Halsa alla, ja kommer pa lordag ;)
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen