Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, för jag skrev så många ord om dem. Stjärnorna.

vad jag ändå försöker
siktar mot himlarna
skrattar tårar i en kudde
men somnar alltid ensam igen

och vad jag ändå vill
uppnå alla drömmar
leva tills jag dör
och ändå är jag fast här
kämpar för att få verkligen leva
några minuter

alla leenden kostar
men det kostar mer att låta bli
så jag gör som publiken vill nu
kalla det tonårskliché om du vill

ingenting är orättvist
det är bara lite mindre rättvist ibland
kanske
och jag känner mig desperat nu


om så för bara en natt



ta mig till stjärnorna




Fri vers av aprilsolen
Läst 701 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stjärnorna - drömska, envist hängande kvar, som vi här i livet. Insiktsfullt o vackert skrivet utan påhängda accessoarer - av en ung person - oförstörd!

är det ok? :-)
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen