Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J, jag vet att jag skrev den här dikten på din efterfrågan, men den handlar inte om dig personligen. Kommentera gärna, mina ord är så få.


Stackars lilla

Du sa att jag glömt dem
stjärnorna
att orden försvunnit ur min hand
du sa att jag mest åker tåg nu
att jag bara tänker i efterhand

men mitt fel är inte ditt du
mistar dig nu
och jag irrar nu
runt runt runt bland stadens gator

Himlarna sa du
du betonar dem med längtan
livet säger jag
men då vänder du och går
igen

du sa stackars lilla
stjärna
som bara längtar bort
stackars stackars stackars
att livet är så kort

jag tror jag hatar dig

för solen hade en tanke
flera tankar kvar åt mig
jag skulle nog dränkas i gryningen
hellre än att fånga dig




Fri vers av aprilsolen
Läst 733 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-13 10:32



Bookmark and Share


  SMLU
Jag gillar, det gör jag.
2007-10-15

    En Liten Poet
Tack för att du lyser upp min kväll med den här... Den var smått vemodig, men ändå... Den var så fin=)
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen