Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag skrev något annorlunda och jag skrev det för er. Snälla, läs!


De glömmer nog det lilla alltet

så rädd för
egentligen ingenting

bara har så svårt att balansera
det lilla alltet

livet

...typ



så svårt för
radiosångsångest

en aning omöjligdentifierbar
om man jämför lite

..lite


med en framtidslängtan
som framkallar neuroser
skakar mig fram
varje förmiddag
till

hit-music-only

påminner lite om tidsfördriv
det kanske är det
det lilla alltet

livet

tänk mindre
hör jag röster runt mig
lev mera
stressskriker de
och försvinner mot
finajobbet
lyckligafamiljen
tillsist kanske

..utbrändheten

de glömmer nog att jag
vill åt mer än idealet
även om jag är ensamrädd
de glömmer nog
meningen med alltihopa
det lilla alltet

livet




Fri vers av aprilsolen
Läst 605 gånger
Publicerad 2007-08-01 19:35



Bookmark and Share


  within_
\"påminner lite om tidsfördriv
det kanske är det
det lilla alltet

livet

tänk mindre
hör jag röster runt mig
lev mera
stressskriker de
och försvinner mot
finajobbet
lyckligafamiljen
tillsist kanske\"

det här stycket älskar jag - verkligen! i början blir jag ganska förvirrad och kan liksom inte fokusera på dikten, vet inte om det beror på den eller mig, men mot slutet blir det bara bättre och bättre! dina nya, ihopsatta ord lyfter hela texten ett steg till, superbra!
känner mig så grymt objektiv och tråkig, men den är verkligen jättebra, jag blev berörd. jag kände mig hopplös och hoppfull på samma gång. du får verkligen en känsla i alla dina dikter, en känsla som verkligen är du. du målar liksom upp dig själv i ord på något sätt, och det är... speciellt, det är fint. du är bra.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen