Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig för det här( eller läs det inte överhuvudtaget )

Sten sten sten

skriker försiktigt
försöker överösta innifrån
snart hör de mig
kanske borde jag tysta ner mig till
det som passar sig
innan de får för sig
att något är fel

stål stål stål

hjärtat pickar tyst
ångeststressat
men
VAR GOD GÖR INGA ÄNDRINGAR
hennes liv är perfekt
mitt alltså
mitt liv är perfekt

sten sten sten

och jag vill känna
dig
men inte ens du vill se mig längre
jag svek nog dig också
precis som alla andra
och jag är själv kvar nu

sten stål sten

när tanken tystnat klart

är det tomt här




Fri vers av aprilsolen
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 21:01



Bookmark and Share


  within_
oj, vad ska jag säga..? superbra, orden går liksom igenom dataskärmen och slår mig i pannan! grrreat!
men be inte om ursäkt! svårt att skriva i en kommentar, men nästa gång jag träffar dig ska jag prata allvar med dig! :P
Kram på dig!
2007-07-26

  sachie
läckert. SÅ mycket som sprutar ut bland orden...

snyft.

Fast.. varför inte läsa texten ( tänker på titeln)?
^_^
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen