Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att våga ta chansen...(Johanna, vi kan säga att den är till dig;))


Var tar regnbågen slut?

Glöm att du en gång försökte, i hopp om att finna din lycka
Glöm att du trodde på dig själv och på fantasin
Glöm att du levde för kärleken



Pojkarna gråter i förtvivlan för att de ska välja fel


Och de vänder ryggen åt det som det som de hoppades på att hitta trygghet i


Men om de en gång tvivlat på att på att finna lycka så kommer de bara att finna skräck


De kommer aldrig att förlåta sig själva


För att det sumpade allt








Men var tar regnbågen slut?

Och vad innehåller skatten?

Ska man våga leta?




Fri vers av Vitsippa
Läst 842 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-07-19 21:29



Bookmark and Share


  aprilsolen
känner mig ärad.:)
2006-07-19

  aprilsolen
GAAAHHH

Fatta, nisse lilla, att det här är vad jag är rädd för! Du skrev det precis perfekt med ord..<3
2006-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa