Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord är lika tomma som urdruckna ölflaskor

Det är Fel
bara tomma ord
lika tomma som de urdruckna ölflaskorna
som ligger och skräpar nere i parken
Det är Fel
jag orkar inte mer
dina tankar skär som glas mot min bara hud
och jag kan inte försvara mig längre
Det är Fel
att låtsas som att allt är okej
att svara med lika tomma ord
att försöka slå bort dina vassa tankar


Det är Rätt
jag kommer aldrig mer att förlåta.




Fri vers av Vitsippa
Läst 663 gånger
Publicerad 2007-08-03 01:09



Bookmark and Share


  Mrscloudman
älskar\'t <3
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa