Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nejnejnejnejnejnej. alltså, nej. Jag vill bara säga:


God natt, Miss Lisa.




God natt, Miss Lisa
hoppas du aldrig vaknar igen
Livet skulle inte kännas lättare för det
men det skulle kännas bra för stunden

Jag hatar dig för allt som du har
men inte jag


jag älskar dig för du får honom att må bra.




Fri vers av Vitsippa
Läst 617 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 03:15



Bookmark and Share


  Lovesick
underbar <3
2007-11-16

    Hjärter Dam
Gud vad jag känner igen mig! Fan vad bra Malin!

(Och Sugarplum-titeln är så bra!)
2007-08-06

  Mrscloudman
vi tar k-pisten babe ? <3
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa