Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BD-inspirerad.


En tid för oss



Finns det en tid för oss?
Där det bara finns plats för våran kärlek,
där inget annat är värt någonting?

Finns det är tid för oss?
Där allvaret blir till något vackert,
och tystnaden något att skratt åt?

Finns det en tid för oss?
Där vi kan fylla tomrummen med ord
och om det blir för mycket,
våra munnar med söta hallon?



Det finns ingen tid för oss.




Fri vers av Vitsippa
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 23:20



Bookmark and Share


  Mrscloudman
du skriver fett bra :*
2007-08-02

  aprilsolen
If time for us can\'t be afforded, what then is rewarded?

Jag tror att det finns hallon ändå. Jag tror inte på Henrik jämt.
(bra:))
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa