Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till pauline då, höhö :]


Pauline

Du ska hela vägen till San José
och jag hoppas att du tar med mej
för det blir bubbel bubbel i hjärtat
och fjärilar i magen
när jag pratar med dej
en liten fågel som kvittrar fina melodier i mitt huvud

och jag hoppas att jag får följa med dej.




Fri vers av Vitsippa
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-08-02 23:59



Bookmark and Share


  theas
oj så bra. sådär känner jag.
2007-08-03

  Mrscloudman
aww tack :* den blev fett bra!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa