Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återigen :)


till pauline

Ungefär samtidigt som dom lila små blommorna poppade upp ur jorden
poppade du in i mitt liv

och när jag hör ljudet från havet när jag ligger på en varm klippa
finns du vid min sida

när solnedgången färgar löven röda
har du fortfarande en plats i mitt hjärta

när kalla små kristaller faller ner från himlen
är det du som fångar dom på tungan tillsammans med mig.





Fri vers av Vitsippa
Läst 585 gånger
Publicerad 2007-10-28 00:39



Bookmark and Share


  Mrscloudman
du är bäst och jag är pauline puss
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa