Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sdfhsdghdbh blähk.


Vi

du gör mig så osäker ibland

jag älskar verkligen dina leenden
när jag kollar upp och våra blickar möts
för att du redan suttit och kollat på mig

det är dig jag vill dela allt med, tror jag

synd bara att jag är så feg
och att jag alltid lyckas säga pinsamma saker
fast det kanske inte spelar någon roll.




Fri vers av Vitsippa
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 12:09



Bookmark and Share


  BaraSaraaa
åh vad söt :) precis så som det ibland kan vara
2007-10-29

    En Liten Poet
så fin=)
2007-09-03

  Mrscloudman
jättesöt (:
2007-09-03

  Kramgalen
fin-fint!!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa