Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte. toentig. hEHe


hjälp

Kom och fyll mitt hus med dina ord
det är så tyst när inte ens telefonen ringer
kylskåpets brummande är öronbedövande
fast på fel sätt

Det blöder ur varje por i min hud
och hajarna börjar att samlas i mitt badkar
dom naffsar mig hungrigt i tårna
det känns så lockande

Höj musiken så högt som det går
den ska eka i mitt huvud så att din tystnad försvinner
precis som du försvann
som vinden utanför mitt fönster


Dag efter dag
fyller jag
brev efter brev
med bokstäver som ändå suddas ut
av tårarna som jag fäller
för dig
jag vet att du ändå inte kommer att läsa dem.



fyll mig med lugn
jag ska bli lika kall som du




Fri vers av Vitsippa
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-05-21 22:51



Bookmark and Share


    Den Mörke Främlingen
Verkligen inte toentig;).
Nej, kanske desperation?
Talande dikt, vidrörande, ja i alla fall på mig...
Näst sista stycket är välformulerat

Äsch, nu försöker jag bara fylla ut en kommentar med jobbiga ord. Bra är den!

/S
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa