Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelsen.

Jag hatar att
lägga mig på kvällen med
en söt smak i munnen
för det påminner mig om
att jag skulle ha
borstat tänderna
och alla andra saker jag borde ha gjort.




Fri vers av Vitsippa
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-06-22 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa