Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galaxen är för tom på ord(vi ska ändra den)

En blodig konspiration
för att döda alla lögner
dränka sorg i apelsinjuice
tidig morgon, ganska trött

Kungar över taken
ganska poppis, nya jackor
hand i hand med vassa naglar
tar vi dagarna med storm

Danser för att finnas
ord och lite melodier
vi går med högklackat längs kanten
och gatorna blir till ett hem

Vi vet inga vackra lik
har aldrig slutat barnens sagor
men världen är vår ikväll
galaxen är vår ikväll

och vi ska ändra den

vi ska ändra den

vi ska ändra den




Fri vers av aprilsolen
Läst 639 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 21:48



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Jag har egentligen ingen kritik att komma med, den var verkligen fin!
2007-09-01

  Malicious
Like always, dina dikter är underbara. Den enda kritik jag kan ge är väl att den är lite väl.. okorrekt. Fast du känner ju mig - jag älskar när det är korrekt. Och nej, jag är inte lika djup som alla andra som kommenterar dina dikter.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen