Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är min hjälte för du vågar vara rak


Någon borde fälla bomber(men det är nog inte jag)

Så svårt att vara säker
när inte ens tågen kommer i tid
och det regnar sådär
så att man tror det är november redan

Med vinden i mitt hår
som nostalgi
herregud, det är nog flera år sedan nu
sen jag rörde vid dig senast

Jag har kvar mitt block på bussen
är du fortfarande som jag?
det skulle vara skönt att veta
att få vara lugnad lite mer

det känns så långt till advent
och ändå har jag redan glömt
sommaren





Den här staden är så tom nu
du ska veta hur fult det blev
när du försvann
jag hade nästan glömt det

Och vad är att vara feg
när alla är rädda
när ingen förtjänar ingen
och alla blir ensamma kvar ?




Fri vers av aprilsolen
Läst 654 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-23 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen