Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flumm?


Bjornkram

Jag är en sån som ger björnkramar.

Du blir glad en minut, men är det värt risken?

Jag vill inte ge dem, men de kommer ändå.

Se upp för mina björnkramar.

För det är vad du kommer få.




Fri vers av Emp
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-01-03 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp