Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uh... Vill ha förklaring om vad jag skrev... Vad fötter?


Vad händer?

Vad händer?
Det händer.
Vad kommer att hända?
Det som inte hänt än.
Vad har hänt?
Det som inte kommer att hända igen.
Vad hände?
Det som aldrig kommer bli förklarat.
Varför hände det?
För att det skulle.
Varför skulle det hända?
För att det måste.
Varför måste det?
För att någonting ska hända.

Vad händer?
Följden.




Fri vers av Emp
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-01-04 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp