Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hepp


Mitt PSP och ditt liv

Denna julafton fick jag ett PSP
Trodde jag bara skulle använda den då och då


Denna julafton fick du ett liv
Men du använder det bara då och då




Fri vers av Emp
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-01-04 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp