Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hepphupphapp


Avskyväg

Avskyväg

Fylld av avskum från världens alla ändar

Nedsmutsad av alla synder som kan tänkas

Utdragen till de yttersta utkanterna

Nedvärderad till en otänkbar nivå

Ändå söker sig alla dit



Avskyväg




Fri vers av Emp
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-01-05 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp