Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud? Utkast utan tanke


Tron

Den första dagen trodde jag på gud.

Den andra dagen tvivlade jag.

Den tredje dagen rådslog jag med en präst.

Den fjärde dagen var det bestämt.

Den femte dagen blev nyheten sagd, en förde detta katolik är nu detta mer.

Den sjätte dagen - i all sin ära - blev till denna man ett helvette. Resten av de troende försöktefå honom tillbaka.

Men på den sjunde dagen, så blev det icke så, för den nyblivna ateisten lade sig ner och sa; jag trivs so det är, resten skiter jag i.

7 dagar utan mening.
Han skulle gjort sitt val den första, och sedan blivit befriad från guds tyngd.




Fri vers av Emp
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-01-03 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp