Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aeeeaaaah!


13

13, pffft! Fniss...

*host host*

13.... Gwahahahahahahah! ><

....

Pfffffff!

13 Hästar.... På en äng.... Typ...
Dom gick iallafall... Framåt... Mot ett träd...
Det var ett fint träd... Ett sånt där träd som man kan hitta i en gammal kärrings trädgård någonstans öde... Som man sen besöker ofta och pallar den frukt som kan hittas... Aja... De 13 hästarna lade sig under trädet...
Gräset borde vara speciellt mjukt nu på sommaren... Känner hästar av gräsets olika mjukhetsstadier...? Jag menar... De är ju ganska professionella gräsliggare så de borde veta... Eller gör de det...? Hmm... Bra fråga...
En av hästarna ligger iallafall och lyssnar på SMK och skriver en historia medans han (eller hon?) fnissar lite... Typ... Nej fofan min mammas kåldolmar smakar aldrig bra? Hmm... Vad är en kåldolm? En frukt? En rotfrukt? En grönsak? Orka skriva mer...




Fri vers av Emp
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-05-25 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp