Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tillfälliga tankar


Instängd

Vill förstå
Får inte förstå
Kan inte förstå

Vill tro
Får inte tro
Kan inte tro

Vill tänka
Får inte tänka
Kan inte tänka

Vill göra
Får inte göra
Kan inte göra

Vill säga
Får inte säga
Kan inte säga

Resultat?

Instängd.




Fri vers av Emp
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-01-03 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emp