Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Timmen

När är man en kvinna och när är man barn
frågor som ligger i en slags annan värld
kanske i den blå timmen

Funderingar blir bara till en annan fråga
och sanningen blir ganska suddig

Man växer upp till en vacker kvinna heter
det ju så fint
Men har inte skönheten ett pris

Det som finns i själen är den kvinna du
kommer att bli
Men ändå är vi kanske lika som barn

JossG





Fri vers av Josse G
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G