Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*En konstig tanke*


Tänk om lilla Jocke hade åkt samma vecka som flodvågen kom.
Åh vilken hemsk känsla. Även om vi inte är vänner. Skulle det känns ännu tommare. FÖRBANNA VÅG FÖR ALL JÄVLA FRAMTID!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-01-12 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson