Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superstrul

Strular
Vad det strular
Allt på en gång
Inte en minut
Utan detta strul


Dator
Telefon
Kärlek
Bil


Får inte glömma bilen
Allt på en gång
Vad det strular
Strular
Är bara förnamnet


Möten
Kalender
Kärlek
Nycklar


Vart tog nycklarna vägen
Ingen kan svara
Varför det strular
Allt på en gång
Det strular




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-01-03 21:24



Bookmark and Share


  Lola
Det är lagen om alltings jävlighet.
Allt på en gång.
Men hellre så än att sprida ut olyckorna jämt fördelade, tycker du inte? Bäst ta sig igenom all skit med detsamma, så kan man njuta ett tag ifred efter det.
Superstrul är ett roligt och användbart ord.
2007-01-05

  Lilla My* VIP
Strul ger upphov till poesi**
Här strulade det inte:)
2007-01-04

  ia VIP
allt detta strul gör en lite lätt
snurrig..
du säger det precis som det är
helt kanon


struligt värre ;)
2007-01-03

  prinscess VIP
ja ibland kan det bli struligt värre
hoppas att dét löser sig
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh