Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Ord
vimlar omkring
men ord som dessa säger ingenting

Älska
du säger att du älskar mig
men betydelselösheten klär dig

Du kan älska dina ord
på sådana sätt som jag
alltid
kommer
hata
dom




Fri vers av Deniiise
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-01-03 22:23



Bookmark and Share


  Freeman
Den är jättebra, din dikt om orden!
Jag skrev själv en liknande för ett tag sedan.

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=306607

2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise