Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten fjäril

Vem förnyar mina känslor
när jag har vaknat
En oro av detta slag blir snart utgången
Den kyliga nattens timmar är nu utbytta
mot dagens kyliga

Vad kan jag göra mer än att försöka förstå

Lite av varje, lite av var dag, lite av dig och
lite av mig
Men jag är bara en liten fjäril som flyger
med de vingar som oron bär

Varför ser man inte mig

JossG




Fri vers av Josse G
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-01-03 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G