Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Kärlek?



\"Älskling, om jag säger att
jag älskar dig
tror du mig då?
Ska jag visa det
med vördnad och kärlek
eller räcker det med att jag säger det för
att du skall tro mig?\"




Fri vers av Ylva Petterson
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 00:51



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Ännu en vacker dikt om Kärlek, man kan undra ibland om det räcker bara att nämna ordet Kärlek...
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ylva Petterson
Ylva Petterson