Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSALIG


det går en osalig ande
över min panna
han stänger mina ögon
om trängande tårar
han lär mig vara osalig
och skakar om mitt inre

längtar ständigt
vad söker jag
vet inte ens det
bara att sökandet är
omöjligt och oundvikligt
och så fruktansvärt
meningslöst




Fri vers av BitterSweet
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-01-04 07:26



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Meningslöst blir sökandet väl aldrig. Även om man inte finner allt det man hoppas på finner man ut en massa om sig själv medan man söker. Vissa saker kan man bara inte avstå från att gå vidare med, det bara inte går!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet