Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kollar på nyheterna nu, nu är dem igång igen.....


AKTA!!!!!!

Hail Palestina och Israel,

få ett slut på det här nu...

Jag är trött som FAN


Kom igen få ett slut på stenkastandet och pansarvagnstågandet


HAIL PALESTINA OCH ISRAEL!!! !!!




Övriga genrer av The Third Poet
Läst 895 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-04 15:24



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja jobbigt känns det med alla
dessa hemska
bilder
bra skrivet
2007-08-20

  Manal
önskar att fler skrev om detta, inshallah tar kriget slut snart.
2007-01-05

    Skymningens Miia
Ja du, säg när skall Kriget ta slut i världen?
När de som föds med vapen i mun får vapnet bort taget *himla med ögonen*

Intressant...
Hm, det där med stenkastningen.
Jag instämmer om att det är den lilla människans rop, för om man demostreade så skulle det ju inte hjälpa så mycket eftersom de inte skulle lyssna. Ja det är ju dåligt att man blir tvungen att kasta sten för att få sin röst hörd. Men finns det något annat sätt??
Det är precis som med ungdomsbrotten idag, de gör det för att få uppmärksamhet och om man är duktig (demostrear alltså) så tittar de inte ens på en!

*spotta på krig*
2007-01-04

  Christer Eriksson
Hej Israel, hej USA.. Det är Israel som ockuperar de gottaste delarna i Palestina och utan USA skulle Israels krigsmakt kollapsa.. jag tycker att stenkastning är ett sätt för den lilla människan att visa att ockupationen inte är en rättighet, dessutom pissar hela världen på Palestina genom att inte godkänna deras folkvalda Hamas.. Den enda enskilda nation som kan få stopp på Israel, är USA, men eftersom judarna, är en inflytelserik grupp inom USA, så kommer detta aldrig hända, inte med Bushregimen iaf. Bojkotta Israel i livsmedelsaffärerna, ta ställning mot världens orättvisor, köp en palestinasjal, den är snygg som fan och som jag tror, det är trångt i helvetet där Hitler och (snart) Sharon ska dela matbord..
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet