Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill dela något med er alla...storyn om ett ögonblick av mitt liv, som för alltid kommer färga mina tankar och mina upplevelser genom sitt ljus, ett ögonblick där mina ögon såg en värld som en gång ska bli...



Alien poetry


I had a glimpse of a world to be,
on a day just like any other here.
It was a world so alien to me,
almost too much for my heart to bear.

I had a glimpse of a world to be,
there was no pain, nothing to cry for.
Wonderful landscapes as far as I could see!
Nothing to fear, nothing like that anymore.

I had a glimpse of a world to be,
everybody was equal in this paradise.
Living in peace and harmony were we.
God, thank you for letting me see, in this world of ice.

I had a glimpse of a world to be,
WE were the aliens in this magical place.
A world unknown to us, without he or she,
I still remember when I look up into space.

I had a glimpse of a world to be,
I\'ll remember it for as long as I live.
I wish so much to share what God showed me,
writing this poem for you, is all I can give.

I had a glimpse of a world to be,
on a day just like any other here.
It was a world so alien to me,
almost too much for my heart to bear.




Fri vers av Freeman
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-01-04 20:08



Bookmark and Share


    Tro
En vacker dag........Vem vet..
Gillar den!

/ Tro
2008-01-08

  ordterroristen
Häpnadsväckande om det stämmer
(vilket jag också litar på att det gör),
jag glädjs över en sådan vacker syn
- men nog vore allt lite tråkigt utan kön ; )
Denna framtidsvision hade passat bra,
rättare sagt mycket bra som musikstycke,
självklart efter lite redigering men likväl ..

Tills vidare, rock on!
/osse.
2007-01-14

    Lindizz
mycket mycket fint skrivet...
2007-01-05

  nettizen
And now you´re my poetic hero! Oj va bra den här var!!!!
2007-01-04

  Lillali
Vackert, jag gillar hur du har använt de upprepningarna och hur du i slutet knyter ihop texten.
Kramar
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman