Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i universum

Vilse i universum
man undrar varför man är här
Ju mer tiden går desto hårdare blir det

Den sanning som någon sa....
Den var inte sann

Vem kan man då lite på.....
Ingen, för ingen är mig nära

Man kryper under täcket för att
inte se demonerna
Ändå kommer de fram på natten

Vilken skulle tro mig.......
Ingen för inge är mi nära

Kan någon förklara det oundviliga....


JossG






Fri vers av Josse G
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-01-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josse G