Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blind

Hon sträckte ut sin hand
som om hon inte såg
hon ropade
som om hon trodde att ingen lyssnade
hon kände doften
av allt som varit
hon irrade omkring
i blindo
hon visste inte vad hon letade efter

Allt hon kunde känna
var vinden som smekte hennes kind

det var vinden som när den smekte hennes kind
också tog med sig hennes liv
bort




Fri vers av M
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-01-05 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M